Páginas

25 abril 2007

Crêperie Ahna

En ruta per la Bretanya francesa, i seguint les intruccions d'una fantàstica guia de la serie TresD de Anaya, vam anar a parar a la bonica ciutat mitjeval de Dinan.

Entre els seus carrerons del casc antic, tot just davant d'un dels edificis de Dinan més àntics, hi ha una petita creperia on es pot degustar uns plats clàssics bretons, les galettes i les crêpes.

13 taules es tot el que pot oferir en espai aquest restaurant, on la carta es molt àmplia i variada donades les combinacions que permet aquesta plat, on la base es la propia galette (normalment associada a la de blat integral i salada) o crêpe (associada a la de blat comú i amb farciment dolç).

De primer, una galette salada, i de segon, una crêpe dolça son el menú freqüent en aquest establiment. La sencillesa d'una galette salada amb pernil, formatge i ou, supera les espectatives del comensal. I en l'apartat de les crêpes dolces, la nata que acompanya es una de les millors que he arribat a tastar (cremosa i dolça com cap).

Es un bon lloc per iniciar el tast de la sidra, beguda que es bastant diferent que la dels nostres companys d'Asturies, essent més escumosa (com una cervesa lleugera) i lleugerament més àcida. Recomano la sidra artesana P'tit Fauset (brut), que podeu tastar en aquest local o en d'altres que tinguin cert nivell de qualitat.

Tracte exquisit, menjar de primera i preu raonable. Son les tres característiques d'un bon restaurant, en la meva opinió, i aquestes tres les acompleix plenament la Crêperie Ahna de Dinan.


DADES DEL RESTAURANT:
Nom: Crêperie Ahna
Adreça: 7, rue de la poissonnerie - 22100 - Dinan (França) (Link a GoogleMaps)
Telèfon: 02 96 39 09 13
Web: http://creperie-ahna.blogspirit.com
Tipus de cuina: crêpes bretones
Preu: Un àpat a la carta pot suposar uns 15-18 € per cap com a molt.

Bon profit!!