Páginas

27 febrero 2007

Nakhla

Aquest cop ens desplacem a Sant Cugat, per poder tastar una mica de la cultura gastronòmica dels nostres veins del sud, de més enllà del Mediterrani, els marroquins.

Nakhla es un petit restaurant on es pot sopar o dinar les clàssiques pizzes de la cuina italiana, però si volem anar més enllà de la cuina mediterrània podem fer un petit viatge pel bon gust i el bon menjar del Marroc casolà, sense gaires pretencions, amb una decoració lleugerament àrab.

La carta es força àmplia, on podem degustar carns en kebab, couscous cuinat amb diversos ingredients, que poden anar des de les verdures fins a la vedella i el pollastre, b'stela (típica empanada marroquí amb carn de xai o pollastre), estofats en tajin, etc. Potser amb picar quelcom de primer i fent un plat fort de cous-cous tinguem prou els més afamats.

Carta de vins no en tenen propiament dita, però sempre per la nevera tenen alguns blancs de Rueda que poden refrescar aquests plats sencills però gustosos.

Per fer postres, l'acompanyament es esencialment el té verd amb menta, tota una delicia per relaxar un àpat de sabors lleugerament foranis i curiosament propers.

DADES DEL RESTAURANT:
Nom: Nakhla
Adreça: Carrer Sabadell, 9 - Sant Cugat del Vallés (Link a GoogleMaps)
Telèfon: 93 674 5871
Tipus de cuina: marroquí
Preu: Un àpat a la cart pot suposar uns 20 € per cap com a molt.

Bon profit!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario