Páginas

05 febrero 2007

O Chispa

A l'avinguda de Catalunya a l'Hospitalet de Llobregat, molt a prop de la parada de metro de Florida, trobem una petita joia del mon dels restaurants gallegs.

O Chispa es un petit lloc on podem dinar, sopar o simplement picotejar a la barra els petits i els grans plats de la cuina gallega a uns preus més que raonables. El seu èxit es fa notar en les llargues cues que hi ha al cap de setmana per poder ocupar taula, que no pot ser reservada amb antel·lació.

Per fer entrar la gana ,el menjar no pot ser altre que els clàssics de la cuina gallega: pop a la feira, lacon, pebrots del Padron, xoricets al vi, ... tot exquisit.

Continuar amb uns segons espectaculars es fàcil en aquest restaurant, un plat sencill com el codillo de porc servit amb els tradicionals cachelos desmonten al més gula. Però no cal oblidar altres plats com el bacallà i els xuletons de vedella gallega, contundents i deliciosos.

Cada dia, arriba un vol desde Galicia amb el pa delicios que acompanya els àpats en aquest restaurant, junt amb el vi tèrbol que entra de masses bones maneres i no es d'extranyar que al final el nombre d'ampolles consumides sigui igual al nombre de comensals bebedors.

Dels postres no es pot esperar menys del que s'ha acabat escollint d'entrants i segons. La tarta de Santiago, o de formatge (completament de formatge), acompanyada de una copeta de Meus Amores, o el codony amb tetilla.

I per rematar, un xupito d'orujo (blanc o d'herves) o crema d'orujo, que així de ben segur que paim bé, el copiós àpat que ben segur que disfrutareu en aquest lloc.

No admeten reserves, ni pagar amb targeta.

DADES DEL RESTAURANT:
Nom: O Chispa
Adreça: Avinguda Catalunya, 93 - L'Hospitalet de Llobregat
Telèfon: 93 449 4392
Tipus de cuina: gallega
Preu: Es pot sopar per uns 20-25 € per cap. No admeten pagaments amb targeta.

Bon profit!!

2 comentarios:

  1. Un lloc excel·lent. Totalment recomanable. El pop i el lacón són els millors que he tastat mai.

    ResponderEliminar
  2. @Lanu: Gracies pel teu comentari. Tens tota la raó: el lacón i el pop son de pur vici. =)

    ResponderEliminar